Madonna tedavi sonrası ilk kez görüntülendi. Ölümden dönmüştü

Madonna tedavi sonrası ilk kez görüntülendi. Ölümden dönmüştü
New York'taki otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Madonna, günler sonra ilk kez görüntülendi.

Ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandıktan sonra haziran ayının son haftasında yoğun bakıma alınarak entübe edilen, ardından taburcu edilerek tedavisine evde devam edilen "pop müziğin kraliçesi" Madonna, sağlığına kavuştu. 64 yaşındaki pop yıldızı, New York sokaklarından görüntülendi.
Lauren Conlin adlı hayranı, Madonna'nın görüntüsünü TikTok'ta yayınladı.

yy1waynxbeq1nmbzs17jwg.jpg

Kısa videoda siyah şort ve siyah tişört giymiş halde görülen Madonna, bir arkadaşıyla ayaküstü sohbet ediyor.

ohtn-rim5eyeqdsuypt9zq.jpg

Madonna, 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kaysayan dünya turnesine hazırlandığı dönemde, New York'taki otel odasında tepkisiz halde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı.

mlwm4buhxuu3fbum7amglg.jpg

ENTÜBE EDİLMİŞTİ

"Ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Madonna'nın entübe edildiği öğrenilmişti.

xtuzvbyn90sbd52j8y6cva.jpg

Şarkıcının durumunun ciddi oluşundan dolayı hastalık haberi bir süre saklı tutulmuş, daha sonra menajeri Guy Oseary yaptığı açıklamada, "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

Madonna'nın dünya turnesi de ertelenmişti.

İlgili Haberler