Dilan Polat'ın Süleyman Soylu’yu öve öve bitiremediği video ortaya çıktı

Dilan Polat'ın Süleyman Soylu’yu öve öve bitiremediği video ortaya çıktı
Dilan Polat'ın, Süleyman Soylu'yu övdüğü görüntüler ortaya çıktı. Polat, videoda Soylu'yu aradığı ve işinin 3 saat içinde çözüldüğünü söyledi.

Dilan ve Engin Polat çifti sosyal medyada sergiledikleri lüks yaşamlarıyla geniş bir takipçi kitlesine sahip olmuş daha sonrasında haklarında kara para aklama iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Hakkında çıkan iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen Dilan Polat’ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu öve öve bitiremediği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Videoda dönemin İçişleri Bakanı Soylu'yu aradığını ve işinin 3 saat içinde halledildiğini söyleyen Dilan Polat, "Allah başımızdan eksik etmesin bizimle öyle bir güzel ilgilenildi ki. 3 saatte işimiz halledildi. Allah bin kere razı olsun. Her şey için bakana yazamam. Bayramdan bayrama, kandilden kandile. İlk kez o zaman hakkımı kullanıp yardım istemiştim" diyerek Soylu'ya övgüler yağdırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama iddiaları gündeme gelmişti. İddiaların ardından MASAK, Polat çifti ve aileleri hakkında inceleme başlatmıştı.

Çiftin ve haklarında soruşturma yürütülen isimlerin mal varlıklarına el konularak yurt dışına çıkma yasağı getirilmişti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan bir soruşturma söz konusu. Orada 12 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı, adli kontrol tedbiri kararı verildi. Bütün mal varlıklarına da el konuldu" açıklaması yapmıştı.

screenshot-2.jpg

İlgili Haberler