WhatsApp'ın eski yöneticisinden şok itiraf. ''Buna pişmanım'' dedi

WhatsApp'ın eski yöneticisinden şok itiraf. ''Buna pişmanım'' dedi
WhatsApp'ın eski yöneticisi Neeraj Arora kendi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. WhatsApp'ın Facebook'a satışına yardım ettiğini söyleyerek "bugün, buna pişmanım" şeklinde duygularını ifade etti.

Mynet''ten alınan bilgilere göre; WhatsApp''ın, 2014 yılında milyarlarca dolar karşılığında Facebook''a satıldığı duyurulmuştu. Facebook, o günden bugüne kadar WhatsApp''ta birçok değişiklik yaptı ve uygulamayı bir mesajlaşma uygulamasından çok bir sosyal medya uygulaması haline getirdi. Bu durumdan şikayetçi olan Neeraj Arora kendi Twitter hesabından şu itiraflara yer verdi:


2014 yılında WhatsApp''ın Baş İşletme Sorumlusu idim. Ve Facebook''a yapılan 22 milyar dolarlık satışın pazarlanmasına yardım ettim. Bugün, pişmanım. İşte işlerin yanlış gittiği yer...

Facebook''un satıştan önce vaatlerinin bulunduğunu ancak bu vaatleri yerine getirmediğini duyuran Arora, tam bağımsız bir WhatsApp fikrine kapılıp uygulamayı sattıklarını ancak Facebook''un sahibi olan Mark Zuckerberg''in sözünde durmadığını ve reklamları ve platformlar arası izlemeyi uygulamaya entegre etmemek ve kullanıcı veri madenciliği olmamasını sağlama sözüne sadık kalmadığını açıkladı.

"Teknoloji şirketleri yanlış yaptıklarında bu yanlışı kabul etmek zorundalar." diyerek açıklama yapan Arora sözlerine şöyle devam etti:

 Başlangıçta kimse Facebook''un kullanıcı verilerini silip süpüren bir Frankenstein canavarı olacağını bilmiyordu. Biz de.

İlgili Haberler