IŞİD imamı mı Diyanet imamı mı. Halil Konakçı ''Dinde zorlama var, oruç tutmamanın cezası sopalamadır'' dedi

IŞİD imamı mı Diyanet imamı mı. Halil Konakçı ''Dinde zorlama var, oruç tutmamanın cezası sopalamadır'' dedi
Yaptığı skandal açıklamalarla gündeme gelen imam Halil Konakçı, bu kez dinde namaz kılmama ve oruç tutmamanın cezasının 'sopalama' olduğunu söyleyerek gündem oldu.

Daha önce de tepki çeken söylemleri ve kadınlar hakkındaki skandal açıklamalarıyla gündem olan Diyanet imamı Halil Konakçı, bu kez dinde zorlama olduğunu iddia etti. Konakçı, ''''Namaz kılmamanın, oruç tutmamanın dinde cezası var. Sopalama var. Demek ki zorlama var'''' diye konuştu.

Cem Yılmaz''ın ve onun esprisine gülenlerin dinden çıktıklarını ileri süren Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı, namaz kılmamanın ve oruç tutmamanın cezasının ''sopalanmak'' olduğunu söyledi.

Konakçı''nın o sözleri şöyle:

''''Dinde zorlama var. Nasıl var? Namaz kılmamanın hukukta cezası var. Şimdi uygulanmıyor olabilir. Oruç tutmamanın dinde cezası var. Sopalama var. Demek ki zorlama var''''

''''SOKAKLAR KASAP DÜKKANI GİBİ''''

Konakçı daha öncesinde de birçok kez kadınları hedef almış, son açıklamasında ise ''''Sokaklar kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık'''' diyerek bu kez kadınların giyimini hedef göstermişti.

Öte yandan dövme yaptıranları ve dövmecileri de hedef gösteren imam Konakçı, geçmişte yaptığı ''hilafet'' çağrısıyla hatırlanıyor.

İlgili Haberler