MHP'nin adayı İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı

MHP'nin adayı İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı
2014 yerel seçimlerinde MHP'den belediye başkan adayı olan Prof. Akgemci İYİ Parti'ye katıldı. Akgemci'ye parti rozetini İYİ Parti lideri Akşener taktı.

2014 yerel seçimlerinde MHP''den Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci, İYİ Parti’ye katıldı. Akgemci''nin rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Konya Selçuk Üniversitesi''nde uzun süre görev yaparak emekli olan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP''den Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci, İYİ Parti''ye katıldı.

Rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in taktığı Prof. Dr. Akgemci, ilk açıklamasında “Tüm gücümle partimin emrinde olacağım” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, “Değerli Tahir Akgemci hocamızın saflarımıza katılması bizleri çok mutlu etti. Kendisinin İYİ Parti ailesine büyük katkılar sağlayacağına olan inancımız tam” diye konuştu.

İYİ PARTİ KAHRAMANMARAŞ HESABI PAYLAŞTI

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Örgütü''nün resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunularak, İYİ Parti''ye katılan Prof. Dr. Tahir Akgemci ile Prof. Dr. Mustafa Fedai Çavuş''a hoş geldin denildi.

Twitter hesabından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Daha önce MHP’den 2014 Yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci ile Prof. Dr. Mustafa Fedai Çavuş Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in rozet taktimi ile İYİ Partimize katılmışlardır. Aramıza hoş geldiniz. Gücümüze güç kattınız. ☀️ #azkaldi"

HOŞ GELDİN PAYLAŞIMI

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK Y. Üyesi Avukat Günay Kodaz da sosyal medya hesabından Akgemci ile bir fotoğraf paylaşarak kendisine hoş geldin dedi.

Kodaz tarafından yapılan paylaşım şu şekilde: "Günaydın… Partimize hemşehrim Prof.Dr.Tahir Akgemci beyefendi katıldı.Aramıza hoşgeldiniz hocam"

PROF. DR. MUSTAFA FEDAİ ÇAVUŞ İYİ PARTİYE KATILDI

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve KÜRSAD (Küresel Stratejik Araştırmalar Derneği) yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Fedai Çavuş İYİ Partiye katıldı. Prof. Çavuş’a parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. 
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Fedai Çavuş yaptığı açıklamada, “ Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Partimizi İktidara taşımak için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım” dedi. Prof. Dr. Çavuş açıklamasında, “ Bir eğitimci olarak aksaklıkları ve eksikleri görüyorum ve biliyorum. Sayın Genel Başkanımızın da akademisyen olması, yaşanan süreci çok iyi bilmesi ve sayılamayacak kadar birçok hatası olan iktidarın karşısında olması benim için yetti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Partimizin hedefleri doğrultusunda yer almak ve mücadele etmek benim için gurur ve onurdur” dedi.

 

İlgili Haberler