Danimarka'da Pakistanlı sığınmacı ülkenin sahiplerine böyle dedi; Danimarka bizim olacak

Danimarka'da Pakistanlı sığınmacı ülkenin sahiplerine böyle dedi; Danimarka bizim olacak
Danimarka'da Pakistanlı sığınmacıların Danimarkalılara hakaret ederek tehditler savurduğu video, sosyal medyada viral oldu. Videoda Pakistanlı sığınmacı, "10-15 yıl sonra bu ülkede Pakistanlılar, Danimarkalılardan daha fazla olacak. Ülkenizi sizden alacağız. Toplumuzun köpeklerle birlikte oluyor, bu yüzden çocuğunuz yok." dediği görülüyor.

Sığınmacı ve göçmen krizi Danimarka''yı da etkisi altına aldı. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Pakistanlı sığınmacı, ülkenin sahipleri Danimarkalıları, "Ülkenizi sizden alacağız." diyerek tehditler savuruyor..

Yenicaggazetesi.com.tr''nin aktardığına göre, videonun başında, "Hayatınızın sonuna dek ''kalplerinizde'' oturmaya devam edeceğiz." diyen Pakistanlı sığınmacı, tartıştığı Danimarkalı gence, "Bizim 5 çocuğumuz var, sizin 1-2 çocuğunuz var. 10-15 yıl sonra Pakistanlılar, Danimarkalılardan daha fazla olacak bu ülkede. Müslümanlar evleniyor, çocuk yapıyor… Danimarkalılar bu ülkede 5 milyon, yakında sizi yok edeceğiz. İsveç’e, Norveç’e, Finlandiya’ya bak. Biz milyonlarız. Toplumuzun köpeklerle birlikte oluyor, bu yüzden çocuğunuz yok. Seni Danimarkalı domuz!" diyor.

"BURASI PAKİ-ÜLKESİ, ÜLKENİZİ SİZDEN ALACAĞIZ"

Sonrasında, "Danimarka Danimarkalıların" diyerek itiraz eden Danimarkalı adama Pakistanlılar, “Burası Danimarka değil ''Paki-land.'' (Paki ülkesi) bunu anlayın. Ülkenizi sizden alacağız. Burası sadece Pakistanlıların olacak." şeklinde yanıt veriyor.

Videoyu izleyenler, "Danimarka''da bir avuç sığınmacı, göçmen var. Türkiye''de milyonlarca var. Orada böyleyse Türkiye''de nasıl olur?" demekten kendini alamadı.

İlgili Haberler