Somali Cumhurbaşkanı’nın katil oğlu için yakalama kararı istendi. İstanbul’da motokuryenin ölümüne neden olmuştu

Somali Cumhurbaşkanı’nın katil oğlu için yakalama kararı istendi. İstanbul’da motokuryenin ölümüne neden olmuştu
İstanbul’da meydana gelen kazada motokurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, Mohammed Hassan Shekh Mohamud için yakalama kararı talep etti.

İstanbul’un Fatih ilçesinde motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Savcılık, Somali liderinin oğlu için yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Savcılık talebinde, “5271 sayılı CMK’nın 98/1. maddesi uyarınca şüpheli hakkında yakalama emri düzenlenerek, yakalandığında 24 saat içerisinde savcılıkta hazır edilerek ifadesinin alınması, ifadesi alındıktan sonra da serbest bırakılmayarak soruşturmayı yürüten savcının sevk durumunu değerlendirmesi.” ifadeleri yer aldı.

Somali liderinin oğlu için dün yurt dışına çıkış yasağı kararı alınmıştı.

NE OLMUŞTU?

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu, İstanbul’da ölümlü trafik kazasına karıştı. Fatih’te yaşanan kazada, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer yaşamını yitirdi.

İlk defa Yeniçağ'dan Tolga Şahin'in gündeme getirdiği olay sonrası motosiklete çarpan aracın sürücüsü Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, kazanın ardından önce serbest bırakıldı ardından da yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Ortada bir kusur varsa, sıfatı ne olursa olsun, bunun takipçisi olunacaktır.” dedi.

İlgili Haberler