Arapların ruh ikizi AKP’li Çamlı, Atatürk’ün ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözünü hedef aldı

Arapların ruh ikizi AKP’li Çamlı,  Atatürk’ün ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözünü hedef aldı
Suudi Arabistan’da iptal edilen Süper Kupa Finali ile ilgili yaşananlar hakkında kamuoyunda "Yeliz" takma adıyla bilinen AKP’li eski Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’dan tepki çeken bir yorum geldi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali’nde büyük kriz yaşandı.

Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu tişörtlere ve 100. yıl kareografisine izin vermeyen Suudi Arabistan yetkililerine rest çeken iki kulübün yöneticileri, sahaya çıkmayarak ülkeye dönme kararı aldı.

“EN SON 15 TEMMUZ İHANETİNDE DUYMUŞTUK”

Kamuoyunda "Yeliz" takma adıyla bilinen AKP’li eski Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından gelişmelere ilişkin tepki çeken bir paylaşım yaptı.

İki takımın maça çıkarken kullanmak istediği pankartta yer alan Atatürk’ün “Yurtta sulh cihanda sulh” sözünü 15 Temmuz ile ilişkilendirdi.

Çamlı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"'Yurtta sulh cihanda sulh' lafını en son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk... Yine bir tantanadır gidiyor..."

ERDOĞAN'IN ŞOFÖRÜYKEN MİLLETVEKİLİ YAPILMIŞ İDDİASI

AKP’li eski Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın bu skandal sözlerine tepkiler gecikmedi. Oğuzhan Atsız ise Çamlı'nın geçmişi ve milletvekilliği hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Oğuzhan Atsız'ın sosyal medya platformu X hesabından yaptığı yanıt paylaşımı şöyle:

"Bu adam Erdoğan’ın arabasının tamponu telle bağlıyken makam şoförüydü. Erdoğan Mercedes’e binince arabanın bundan akıllı olduğunu gördüler ve bunu şoförlükten alıp meclise gönderdiler."

ekran-goruntusu-2023-12-30-175717.jpg

İlgili Haberler