WhatsApp'taki Durum için yeni güncelleme: Artık gözünüzün önünde olacak

WhatsApp'taki Durum için yeni güncelleme: Artık gözünüzün önünde olacak
WhatsApp durumlarınıı izlemek için artık WhatsApp'ın ana sayfasına girip 'Durum' sekmesine girmek gerekmeyecek. Kişi listesinde bulunan herkesin konuşma alanında ve sohbet sitesinde durum güncellemeleri görülebilecek.

En çok kullanıcıya sahip uygulama olan WhatsApp, güncellemelerini her geçen gün arttırıyor. WhatsApp da uygulamaya getirmiş olduğu ''durum'' özelliğini Instagram''dakine benzetmeye çalışıyor. Instagram''ın Ana Sayfasına girildiğinde mesajlar bölümüne geçip hikayeleri görüntülemek için sohbet listesinden o kişiye dokunarak attığı durumu izlemek mümkün oluyordu. Özelliği alan WhatsApp, yeni bir güncellemeyle Instagram''daki özelliği kendi uygulamasına da getirdi.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; rehberdeki bir kişi yeni bir durum paylaştığı zaman direkt olarak ‘Sohbetler’ kısmındaki profil fotoğrafından izlemek mümkün olacak. WABetaInfo’nun hazırladığı raporda platform Android 2.22.18.17 için WhatsApp beta sürümünü bazı test kullanıcılarına yayınladığını duyurdu.

Konuyla ilgili WhatsApp yöneticileri şu ana kadar bir açıklama yapmadı. Ayrıca uygulama son güncellemesi ile silinen mesajları kurtarma özelliği üzerinde çalıştığı ifade etmişti.

İlgili Haberler