Armağan Çağlayan uyuşturucu iddiasına ateş püskürdü! Metin Arolat’ın otopsi raporu ortaya çıktı Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın vefatı herkesi derinden üzmüştü. Arolat'ın ölümüyle sarsılan isimlerden biri de yakın arkadaşı Armağan Çağlayan olmuştu. Çağlayan, Arolat’ın otopsi raporunda uyuşturucu ve alkol bulundu iddialarına ateş püskürdü.
Şamil Tayyar'dan olay yaratacak sözler 'İmamoğlu tutuklanmadan da yürütülebilirdi' AKP'li eski milletvekili Şamil Tayyar katıldığı yayında İBB operasyonuna ilişkin çok konuşulacak ifadeler kullandı.
Armağan Çağlayan isyan etti Son günlerde kendi Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ünlü ekran yüzü Armağan Çağlayan Grant Kartal Oteli yangının ardından isyan dolu bir paylaşım yaptı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Armağan Çağlayan'ın yazdıklarına katıldı.
Ünlü gurme Vedat Milor hastalığını ilk kez açıkladı! Bunları tüketirken bir kez daha düşünün Ünlü gurme ve yemek eleştirmeni Vedat Milor, Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programında bir süredir yaşadığı sağlık sorununu ilk kez açıkladı.
37 kiloya düşünce tahliye edilmişti! Nihal Candan sır gibi sakladığı kocasıyla ilgili Armağan Çağlayan'a ilk kez konuştu Kara para aklama ve dolandırıcılık suçundan yaklaşık 5 ay cezaevinde kalan Nihal Candan, cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Tahliyesiyle gündemden düşmeyen Candan, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Candan, cezaevinde yaşadıklarını, sır gibi sakladığı kocasıyla ilgili ilk kez konuştu.
İYİ Parti erken seçim istiyor mu? İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ekol TV'de ekrana gelen Armağan Çağlayan'ın sunduğu programda sorularını yanıtladı.
Armağan Çağlayan, Metin Arolat'ın sözlerini paylaştı! 52 yaşında sahnede şarkı söylerken bir anda fenalaşıp hayatını kaybeden Metin Arolat'ın ölümü sonrası yakın arkadaşı Armağan Çağlayan takipçileri ile duygularını paylaştı.
Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Armağan Çağlayan hıçkırıklara boğuldu İstanbul Kadıköy’de sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere İzmir’e götürüldü. Armağan Çağlayan ve Kuşum Aydın cenazede gözyaşlarına boğuldu.
'Konuşacaksınız ki demokrasi olacak' İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu 196Sekiz YouTube kanalında Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı.
Armağan Çağlayan aşı tartışmalarına yeni boyut getirdi Armağan Çağlayan’dan aşı tartışmalarına farklı bir boyut geldi. Akciğer kanseri aşısının test aşamasına geldiğine dikkat çeken Çağlayan, aşı karşıtlarının kanser aşısı olup olmayacağını sordu.
Fatih Erbakan 'Sosyal medyada görünce biraz sallayayım dedim' Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı TV programında sosyal medyada gündem olan yürüyüşü hakkında ilk defa konuştu. Yürürken kollarını sallamaması üzerine paylaşılan videoları gören Erbakan “Ancak o şeyleri görünce biraz sallayayım bari dedim” ifadelerini kullandı.
Armağan Çağlayan Aydemir Akbaş'la ilgili yoruma sert çıktı Armağan Çağlayan Aydemir Akbaş'la ilgili yoruma sert çıkarak, "Diyelim ki öyle. Bundan size ne?" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu canlı yayında Erdoğan’dan gelen bomba teklifi açıkladı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Armağan Çağlayan sordu, Mahfi Eğilmez yanıtladı. Tüm Türkiye öğrendi Yapınca ve ekran yüzü Armağan Çağmlayan'ın 'benim kafam basmıyor' diye yönettiği enflasyon sorusuna ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez'den yanıt geldi.
Armağan Çağlayan'ın tek cümlelik asgari ücret yanıtı viral oldu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 'Türkiye'de asgari ücret düşük değil' dediği açıklama karşısında ekonomistler isyan ederken Şimşek'e en etkili yanıt ise Armağan Çağlayan'dan geldi.
Armağan Çağlayan kiraz fiyatlarını görünce dayanamadı. Artan fiyatlara tepki gösterdi Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan, kiraz fiyatını görünce dayanamayarak artan fiyatlara tepki gösterdi.
Armağan Çağlayan içinde Ajda Pekkan geçen ıstakoz anısını paylaştı. Yeme de yanında yat olmuş Yaptığı ıstakozlu paylaşımla tepkileri üzerine çeken AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın yankıları gündemdeyken bir ıstakoz anısı da Armağan Çağlayan'dan geldi. Çağlayan, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan ile anısını anlattı.
Armağan Çağlayan kendisi ve İsmail Küçükkaya adına dolandırıcılık yapanları açıkladı. Tokatçılığı tesadüfen öğrendi Armağan Çağlayan, ismi ve fotoğrafları kullanılarak yapılan bir dolandırıcılık olayına dikkat çekti.
Diyetisyen Hatice Nur Ege'den gündem olan açıklama: 'Spor salonları çok tehlikeli. Çok spor zararlı.' Diyetisyen Hatice Nur Ege, Armağan Çağlayan'oın programında yaptığı açıklamayla tepki topladı: 'Spor salonları çok tehlikeli. Çok spor zararlı.'
Ünlü yapımcının gergin anları. AVM çalışanlarıyla kavga etti görüntüler kayda geçti, Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Dakikalarca çalışanlara bağıran Çağlayan’ın o anları cep telefonu kameralarına yansıdı.
Armağan Çağlayan jelibon fiyatına isyan etti Fahiş fiyatlara gösterdiği tepkilerle adından söz ettiren Armağan Çağlayan, son olarak 1 kilo jelibonun fiyatına isyan ederek "Bazı fiyatlara şaşırıp garip tepkiler verebiliyorum" dedi.
Armağan Çağlayan'dan Müge Anlı'yı çıldırtacak sözler Müge Anlı telefonla programa bağlanan bir kadın için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Armağan Çağlayan kendisine ait sosyal medya hesabından Müge Anlı’ya tepki gösterdi.
Armağan Çağlayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun o sözlerine sinirlendi. Ünlü televizyoncunun yorumu sosyal medyayı ikiye böldü Armağan Çağlayan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hiç endişelenmeyin, daha çok güzel baharlar göreceğiz" Sözlerine şaşkına çevirecek bir yorum yaptı. Çağlayan sözü alıntılayıp "O..r o..r ipe diz! Şahane" notunu düştü.
Ali Mahir Başarır ve Armağan Çağlayan arasında Kılıçdaroğlu kavgası Armağan Çağlayan ve Ali Mahir Başarır arasında sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu'nun, genel başkanlığı üzerinden "Demokrasi" tartışması yaşandı.
Armağan Çağlayan o dizinin yapımcılarına tepki gösterdi Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Bambaşka Biri dizisini izleyen Armağan Çağlayan, yapımcı ve oyuncu kadrosunu eleştirerek tepki gösterdi
Deniz Seki neden 6 ay firar ettiğini yıllar sonra açıkladı Uyuşturucu kullanmak ve satmaktan hapis cezasına çarptırıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 ay kaçak yaşadıktan sonra yalanan Deniz Seki, katıldığı YouTube programında o dönem yaşanan süreç hakkında konuştu.
Armağan Çağlayan'dan seçim sonrası dikkat çeken paylaşım Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan 28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur oylamasının ardından "Hiçbir muhalefet liderinin dokunulmazlığı yok bu yasama döneminde. Ve hepsinin geçmişten süren davaları var. Muhtemelen çok fazla siyasi yasak kararı çıkacak" öngörüsünde bulundu.
Armağan Çağlayan bir kilo balığın fiyatına isyan etti. “Yuh… çüş” Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, bir kilo barbun balığının fiyatına isyan etti.
Armağan Çağlayan: Özür dilerim ama filmi beğenmedim Armağan Çağlayan, başrollerini Oğuzhan Koç, Gizem Karaca ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı Özür Dilerim filmini hiç beğenmedi.
Armağan Çağlayan Esra Ezmeci'ye 'Hürrem Yağını' sordu. Herkesin ağzı açık kaldı Gör Beni serisinin bu haftaki bölümünde Armağan Çağlayan'a uzun süredir sosyal medyada gelen cinsellik itiraflarını yorumlayarak yanıtlayan Esra Ezmeci konuk oldu.
Armağan Çağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne isyan etti Sözünü hiçbir zaman sakınmayan Armağan Çağlayan İzmir Belediyesi'yle yaşadığı sorunu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti. Çağlayan yaşananları anlatıp "İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız!" dedi.
Hasan Can Kaya’yı kızdıran küfür sorusu. Çılgına döndü 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi.
Armağan Çağlayan sonunda isyan etti: Yıllarca aynısını yaptınız Armağan Çağlayan'ın programına son olarak Şevval Şahin konuk olmuştu. Şahin'in aldığı tepkilerden sonra Armağan Çağlayan "Taha'ya da yıllardır aynısını yaptınız" diyerek isyan etti.
Armağan Çağlayan’dan ‘1 milyon lira bağış’ açıklaması. Yaptığı bağış gündem olmuştu Armağan Çağlayan, "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına 1 milyon lira bağışladığı haberlerinin ardından açıklama yaptı.
Oyuncu Ayşe Kökçü'den Kenan Işık'a zehir zemberek sözler Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisi oyuncuları arasında yer alan Ayşe Kökçü yıllara meydan okuyor. Sevilen sanatçı 14 yıl boyunca ekrana gelen dizide Nazan karakterine hayat veriyordu. Armağan Çağlayan’a konuk olan Ayşe Kökçü, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile hafızalara kazınan ünlü isim Kenan Işık ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Armağan Çağlayan olumsuz yanıt alınca isyan etti. Deprem sonrası evini kontrol ettirmek istedi Bir süredir kanserle verdiği mücadeleyle gündeme gelen ünlü sunucu Armağan Çağlayan Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası evinin dayanıklılığına baktırmak istedi. Bunun için belediyeye başvuran Çağlayan "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alınca isyan etti.
Armağan Çağlayan hastalığı ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını açıklayarak kötü haberi duyuran Armağan Çağlayan, bu kez müjdeli haberi vererek hayranlarını sevince boğdu. Ünlü televizyoncu sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini vurgulayarak tedavi sürecinde kemoterapi ve radyoterapi almayacağını açıkladı.
Kanser olan Armağan Çağlayan Küba'da ne yaptığını açıkladı Kansere yakalandığını duyuran Armağan Çağlayan, “tıp ve şahane bir eğlence” diyerek Küba’da ne yaptığını açıkladı.
Armağan Çağlayan'dan üzücü haber geldi Geçen aylarda kanser olduğu ortaya çıkan Armağan Çağlayan, Youtube üzerinden yaptığı programı da sağlık sorunlarından dolayı bitirmişti. Şimdilerde inzivaya çekilen Çağlayan, herkesi üzen bir paylaşım yaptı. Ölümden değil acı çekmekten korktuğunu ifade eden Çağlayan'ın ağrıları başladı.
Şarkıcı Mehtap Yılmaz, canlı yayında iki ünlü ismi yerden yere vurdu: Beni sırtımdan bıçakladılar... Şarkıcı Mehtap Yılmaz, konuk olduğu canlı yayında kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu'yu yerden yere vurdu. "Lerzan Mutlu tam bir yılan. Bir yerde karşılaşmayalım, toslarım" dedi.
Armağan Çağlayan iki ünlünün ismini verdi ve yaşadığı üzüntüyü açıkladı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalanmıştı. Çağlayan geçirdiği ameliyatın ardından, doktorunun uyarılarıyla YouTube kanalına veda etti. Ayvalık'ta evinde dinlenen ve tedavisine devam eden ünlü programcı, Twitter'dan yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti.
Kanser tedavisi gören Armağan Çağlayan’a ne oldu? Armağan Çağlayan YouTube’a neden veda etti? Sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında konuşan Armağan Çağlayan sağlık durumu nedeniyle programlarına da ara vereceğini dile getirmişti. Armağan Çağlayan son olarak program yaptığı YouTube’a da veda etti. Peki, Kanser tedavisi gören Armağan Çağlayan’a ne oldu? Armağan Çağlayan YouTube’a neden veda etti?
Armağan Çağlayan 'Artık veda zamanı' diyerek açıkladı Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından YouTube programına son verdiğini açıkladı.
Armağan Çağlayan'dan sevindiren haber: Görecek günümüz yiyecek ekmeğimiz varmış Akciğer kanserine yakalanan ve tedavi süreci İzmir’de süren Armağan Çağlayan, hastaneden taburcu oldu. Kendisini gayet iyi hissettiğini söyleyen Çağlayan, ''Tedavi sürecinde hiç korkmadım. Ölmek aklıma hiç gelmedi. Ama acı çekmekten korktum" açıklamasında bulundu.
Yıllar önce yayınlanan 'Gelinim Olur Musun?' programında yarışan Sinem Umaş, yıllar sonra ilk defa konuştu: Semra hanım benim hoppa bir kız olduğumu düşünüyormuş. 2004 yılında yayınlanan "Gelinim Olur Musun?" programında gelin adayı olan Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Umaş, yıllar sonra rahmetli damat adayı Ata hakkında konuştu.