12 kartalı bulan henüz çıkmadı. Yapabilirsiniz

12 kartalı bulan henüz çıkmadı. Yapabilirsiniz
Beşiktaşlı 1903 kişinin katıldığı optik illüzyon testinde 12 kartalı 1 dakikada bulan henüz çıkmadı. Siyah-beyazlı taraftarlara kartalların oluşturduğu bir fotoğraf sunuldu ve yalnızca 11 kişi 11 kartalı bulabildi. 12'sini bulan henüz çıkmadı.

Star''ın haberine göre, optik illüzyon testleri son günlerin popüler zeka ve dikkat isteyen testleri arasında. Türkiye''nin önde gelen kulüplerinden Beşiktaş''ın simgesi olan kartal görseli siyah beyazlı taraftarlar arasında bulunan 1903 kişiye gösterildi. Beşiktaş taraftarlarının içerisinde 12 kartalı bulan h0enüz çıkmadı.  Yalnızca 11 kişi 11 kartalı bulabildi. Peki siz optik illüzyon görselindeki kartalları 11 saniyede bulabilecek misiniz? İşte o meşhur görsel...

1 DAKİKA İÇERİSİNDE 12 KARTALI BULUN

Optik illüzyon kartal görselinde 1 dakikada 12 kartalın bulunması isteniyor. Gökyüzü, ağaçlar ve doğa 12 kartalı seçmenizi zorlaştırıyor. Dikkat ve zeka isteyen görseli dikkatle inceleyin ve kartalları bulup bulamayacağınızı test edin.

ARANAN KARTALLAR HALKA İÇİNDE

Fotoğrafa dikkatli bakıldığında 12 kartalı bulmak oldukça mümkün. Tabii bunu 1 dakikada yapabilmek oldukça zor. Hatırlatmakta fayda var söz konusu test ülkemizde 1903 kişiye uygulandı ve sadece 11 kişi 1 dakikada bulabildi.

Bu kısa sürede kartalın nerede olduğunu göremediniz mi? Aşağıda verdiğimiz görselde 12 kartalın nerede olduğunu işaretledik. İşte cevap...

İlgili Haberler