Ekşi Sözlük'teki alçak paylaşımlara soruşturma. Savcılık harekete geçti Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük adlı sitede şehit olan askerlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşımlar yapıldığını tespit etti ve paylaşımı yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı.
Ekşi Sözlük'e bir kez daha erişim engeli Daha önce erişim engeli nedeniyle alan adını değiştiren Ekşi Sözlük'e bir kere daha erişim engeli getirildi.
Çaresizliği anlatan en iyi cümle. Daha iyisi henüz bulunamadı Ekşi Sözlük’te çaresizliği en iyi anlatan cümlelerin ne olduğu sıralandı. En çok “Allahını seven defansa gelsin” cümlesi dikkat çekti.
Yatalak hasta ile dalga geçen kadınların videosu ortaya çıktı. Ekşi Sözlük’te tepki üstüne tepki geldi YouTubercı Pınar Fidan ve Seda Yüz’ün yatalak hastalarla dalga geçtikleri video sosyal medyada ve Ekşi Sözlük’te büyük tepki topladı.
En lezzetsiz balıkları. Yemeden önce bu haberi okuyun. Ekşi Sözlük yazarları tek tek sıraladı Ekşi Sözlük yazarları en lezzetsiz balıkları açıkladı. İşte en çok beğenilmeyen balıklar...
En az 6 ay ikamet edilen iller belli oldu. Neredeyse her cevaptan o il çıktı Ekşi Sözlük'te en az 6 ay ikamet edilen iller sorulunca ortaya dikkat çeken sonuçlar çıktı.
Asgari ücret tahmin yarışması. İşte en çok konuşulan rakam. Ekşi Sözlük yazarları başlattı 2024 Asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu iken Ekşi Sözlük sitesinde tahmin yarışması yapıldı. En çok tahminde bulunulan ücrette ortaya çıktı.
Türkiye'nin en entelektüel kişisi. Ekşi Sözlük’te bakın kimlerin isimleri verildi Ekşi Sözlük yazarları Türkiye’deki en entelektüel kişileri seçti. Seçilen isimler hem şaşırttı hem de gündem oldu.
Dünyanın en kötü tatlısı. Ekşi Sözlük yazarları isimlerini tek tek yayınladı Ekşi Sözlük yazarları dünyadaki en kötü tatlıların neler olduğunu açıkladı. İşte birbirinden farklı tatlılar...
Aldatma hikayesi Ekşi Sözlük gündeminde. İnsanlara güveninizi bir kez daha sorgulayacaksınız Sosyal medyada bir kadın erkek arkadaşı tarafından nasıl aldatıldığını anlattı. Olay Ekşi Sözlük’te viral oldu.
Troy kart nedir? Troy Kart nasıl kullanılır? Ekşi Sözlük’ün gündeminde İsrail ürünlerine boykotun ardından yerli ve milli kart Troy Kart’a olan ilgi ve talep arttı. İşte kartla ilgili detaylar....
Hangi milletten biriyle evlenirdin? Ekşi Sözlük’te ortalık yıkıldı İnternet sitesi Ekşi Sözlük'te "Hangi milletten biriyle evlenirdin?" sorusu gündem oldu, gelen cevaplar hem şaşırttı hem güldürdü.
Mercedes'ten İsrail'e milyonluk yardım. Ekşi Sözlük'te gündem oldu Ali Erbaş Mercedeslerini şimdi ne yapacak? Otomobil üreticisi Mercedes, İsrail'e desteğini açıkladı. Akıllara “İsrail’e destek haramdır” açıklaması yapan Ali Erbaş’ın Mercedesleri geldi. Olay Ekşi Sözlük’te gündem oldu.
Ekşi Sözlük’e erişim engeli mi getirildi? Ekşi Sözlük’e neden girilmiyor? Seçim öncesinde Ekşi Sözlük’e gelen erişim engelini İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD) duyurdu. Peki, Ekşi Sözlük’e erişim engeli mi getirildi? Ekşi Sözlük’e neden girilmiyor?
Ekşi Sözlük'e bir erişim engeli daha. Seçime 'bir’ kala Türkiye bugün cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek için sandık başına gitmeye hazırlanırken Ekşi Sözlük’ün yeni kullandığı alan adı erişime engellendi.
‘Ekşi Sözlük’ kararı iki hakimi koltuğundan etti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun (BTK) talebi üzerine Ekşi Sözlük’e getirilen erişim yasağı Ankara Adliyesi'nde görevli iki hakimi yerinden etti.
Ekşi Sözlük erişim engeline karşı uzantısını değiştirdi. Site artık bu adreste yayında BTK tarafından erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük’ten yeni bir hamle geldi. Ekşi Sözlük uzantısını değiştirerek yeniden erişime açıldı.
Ekşi Sözlük’e yeniden erişim engeli. Mahkeme kararı kaldırmıştı Sosyal paylaşım platformu Ekşi Sözlük hakkında kaldırılan erişim engeli kararı, karara itiraz sonucu kesin olarak onaylanarak yeniden getirildi.
Ekşi Sözlük'e getirilen erişimin engellenmesi kararı kaldırıldı Ekşi Sözlük hakkında verilen erişimin engellenmesi kararı kaldırıldı.
Ekşi Sözlük 6 gündür kapalı Deprem felaketinin ardından hükümete yönelik eleştirel içeriklerin çoğaldığı Ekşi Sözlük’e 6 gündür VPN'siz girilemiyor.
Şahan Gökbakar Ekşi Sözlük’ün kapatılmasına ateş püskürdü. Trolleri çılgına çevirecek resti çekti Şahan Gökbakar, Ekşi Sözlük’e erişimi engelleyen BTK’ya ve televizyon kanallarına ceza veren RTÜK’e tepki gösterdi.
Ekşisözlük’ün kapatılmasını Saray istemiş Gazeteci İsmail Saymaz, Ekşi Sözlük'e erişimin engellenmesi kararını bizzat Cumhurbaşkanlığı'nın istediğini yazdı.
Ekşi Sözlük uzun uzun açıkladı. BTK siteye erişimi engellemişti Ekşi Sözlük, erişim yasağı getirilmesinin ardından uzun bir açıklamada bulundu.
Ekşi Sözlük neden kapatıldı? Ortaya çıktı. CEO'su açıklama yaptı Ekşi Sözlük'ün kapatılmasının ardında yatan gerçek ortaya çıktı. CEO Başak Pürüt ise BTK'dan kendilerine bir açıklama gelmediğini ifade etti.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekşi Sözlük paylaşımı. İletişim Başkanlığı'na seslendi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük’e getirilen erişim engelini eleştirdi. Gönderisinde İletişim Başkanlığı'na seslenen Kılıçdaroğlu, "Elini Ekşi Sözlük’ten hemen çek!” dedi.
Ekşi sözlük mahkeme kararı olmadan kapatıldı. AKP'li Birinci kendini yargı yerine koyup 'Ekşi sözlük kapalı kalacaktır' dedi Ekşi Sözlük'e Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından erişim engeli getirilmesi sonrası AKP kanadından ilk açıklama geldi.
Ekşi Sözlük kapatıldı mı? Ekşi Sözlük’e ne oldu? Kayıtlı yazarların yorumlarını içeren bir katılımcı sözlük olan Ekşi Sözlük erişim sorunuyla karşı karşıya. Ekşi Sözlük'e giriş yapamayan kullanıcılar Ekşi Sözlük’e ne olduğunu merak ediyor. Peki, Ekşi Sözlük kapatıldı mı? Ekşi Sözlük’e ne oldu?
Ekşi Sözlük'ün kapatılmasına İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük'ten tepki Türkiye'deki katılımcı sözlükler arasında en fazla toplam ve aylık tanım yapılan sitelerden biri olan Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirilmesine İnci Sözlük ve Uludağ sözlükten tepki geldi.
Ekşi Sözlük kapatıldı Yandaşların hedef gösterdiği Ekşi Sözlük hakkında, erişimin engellenmesi kararı verildi.
Enkazda babasından hatıra eşyaları arayan depremzedeye İHA muhabirinden skandal sözler. ‘Ararken çekelim ağlıyorsunuz ya…’ Enkaz altında kaybettiği babasından son kalan hatıraları toplamaya çalışan depremzedeye İHA muhabiri, “Ararken çekelim, ağlıyorsunuz ya” demesi tepki topladı. Ekşi Sözlük’te tepki üstüne tepki geldi.
Ekşi Sözlük ve Instagram'dan erişim sorunu açıklaması Ekşi Sözlük ve Instagram'a ulaşamayan kullanıcılar için uygulamalardan açıklama yapıldı. Uygulamada herhangi bir kısıtlamanın olmayacağı belirtildi.
Zeynep Bastık Ekşi Sözlük yazarlarına yakalandı Geçtiğimiz günlerde evinde düşerek omurga kemiklerini kıran şarkıcı Zeynep Bastık, son olarak beyaz külotlu pozuyla Ekşi Sözlük'te gündem oldu.
Sinan Akçıl Ekşi Sözlük için harekete geçti. O sözleri affetmedi Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Ekşi Sözlük'te kendisi hakkında yazılan hakaret içeriklerine ilişkin çok sayıda kullanıcıyı savcılığa şikayet etti. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ali Babacan'dan Avrupa Birliği mesajı Ali Babacan, “Avrupa Birliği Başmüzakereciliği" dönemini hatırlatarak, “Türkiye en geç 5 senede AB’ye girmek için gereken reformları bitirir” diye konuştu.
Arjantin'e penaltı verileceğini Ekşi Sözlük yazarları bir gün önceden bildi Arjantin'in Fransa karşısında bulduğu penaltıyı Ekşi Sözlük yazarları bir gün önceden bildi.
Bilgisayarını açan Ekşi Sözlüğe tıklıyor Gazeteci Cem Küçük, 'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok' ifadelerini kullanmasının ardından Sedat Peker, bir medya kuruluşunun yöneticisinin 2 erkekle ilişkiye girerken görüntüsünü paylaştı. Paylaşım Ekşi Sözlük'te ve sosyal medyada zirve yaptı.
Ekşi Sözlük'te açılan bu başlığa erişim engeli getirildi. Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar AKP’li Alpay Özalan hakkında “Gördüğüm en yalancı kişi” demişti Beşiktaş’ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar'ın eski futbolcu AKP’li Alpay Özalan hakkında “Gördüğüm en yalancı kişi” ifadesinin Ekşi Sözlük'te açılan başlığına erişim engeli getirildi.
İlişki arayan öğretmenlerin tanışma sayfası açıldı sosyal medya karıştı. Ortalık birbirine girdi Sosyal medyada öğretmenler için açılan tanışma sayfası gündem oldu. Sosyal medyada yer alan ve 10 binden fazla takipçisi bulunan tanışma sayfasını kimileri olumlu karşılarken kimileri de öğretmenlik mesleğinin adına zarar verdiğini söyleyerek eleştirdi.
Ekşi Sözlük’ün kurucusundan çok konuşulacak açıklama geldi. Erdoğan Yalan tezgahı gibi çalışıyorlar demişti Ekşi Sözlük isimli web sitesinin kurucusu Sedat Kapanoğlu, Erdoğan’ın Ekşi Sözlük hakkındaki sert ifadelerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Ekşi Sözlük'teki başlık hakkında soruşturma başlatıldı Ekşi Sözlük'te yer alan "halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor" başlıklı içerik hakkında, başlık ve başlık altında yer alan paylaşımlara ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen soruşturma başlatıldı
Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen hesapları çalındı mı Ekşi Sözlük’te bir kullanıcı Acun Ilıcalı’nın Netflix’e rakip olarak açtığı Exxen hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Exxen hesaplarının satışa çıkarıldığı öne sürüldü. Bu paylaşımın ardından da birçok kullanıcının aklında Exxen hesapları çalındı mı sorusu oluştu.
Fethiye yolunda hamile kadın ve eşine dehşeti yaşattılar! Korkunç iddialar Ekşi Sözlük'te anlatılan olaya göre; Kurban Bayramı için Fethiye'ye giden hamile bir kadın ve eşi, arkalarındaki araç tarafından sıkıştırılarak ve tampondan darbe alarak uçurumdan yuvarlanmak istendiği öne sürüldü. Saldırganların daha sonra "hamileyim, vurmayın" uyarılarına rağmen kadını ve eşini tekme tokat dövdüğü ve adamın ağzına silah dayadığı iddia edildi.
Mansur Yavaş yazar oldu Sosyal medyanın önemli alanlarından biri olan ve her gün milyonlarca kişinin takip ettiği Ekşi Sözlük'te Mansur Yavaş sürprizi yaşandı.
Pelikancı yazar Ekşi Sözlük'ü hedefe koydu! İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah yazarı Melih Altınok, ABD Başkanı Donald Trump ile Twitter arasındaki ilişkiyi kaleme aldığı yazısında Ekşi Sözlük'ü de hedefine koydu.
Hakan Muhafız'a sosyal medyadan büyük tepki! Türkiye’nin ilk yerli Netflix dizisi Hakan Muhafız’ın çalıntı olduğuna yönelik açılan dava sosyal medyada kullanıcıların diziye tepki göstermesine neden oldu.