Efsanevi 2 marka yollara geri dönüyor. Koç Holding'den sürpriz karar. Satışa çıkacağı tarih belli oldu
Rekabet Kurulu'ndan KOÇ Holding'e müjdeli haber Tofaş’ın bağlı olduğu Koç Holding’e Rekabet Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Kurum, Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş.'nin Tofaş'ı devralma işlemine onay verdi.
Koç Holding'den büyük rekor! Taşlar yerinden oynayacak Koç Holding A.Ş. (KCHOL), 3 Nisan 2025 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında önemli bir karara imza attı.
Ünlü iş insanı ihtişamlı evinin kapılarını ilk kez açtı! 'Tasarruf lambalı' köşk Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç rahmetli eşi Mustafa Koç ile yıllar önce dekore ettikleri Kandilli'deki Boğaz manzaralı köşkünün kapısını Admiddleeast dergisine açtı. Caroline Koç’un evinin her detayında ayrı bir sanat eseri bulunurken, malikane avizelerinin tasarruf ampullü olması dikkatlerden kaçmadı.
Koç Holding’ten tarihe geçecek yatırım. Büyük satış resmen duyuruldu Koç Holding, 504 milyon dolarla en iyi ikinci teklifi verdiği Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın işletme hakkının verilmesi için sözleşme imzalandığını açıkladı.
Koç Holding'ten Abdülhamid çıkarması! Rekor paraya satın alacaklar Koç Holding, Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı Sultan 2. Abdülhamid’in sürgün yıllarında konakladığı Selanik’teki Alatini Köşkü’nü satın almak için harekete geçti.
Arçelik 3 fabrikasını kapatıyor Arçelik, İtalya'daki 3 fabrikasında üretimi durduracağını ve 2 bin çalışan ile yollarını ayıracağını duyurdu.
Koç Holding kök hücre şirketi satın aldı. Stembio'nun yüzde 65'i Koç'a geçti Koç Holding, sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Koç Holding biyoteknoloji şirketi StemBio’nun sermayesinin yüzde 65’ini satın aldı.
Arçelik'ten İtalya operasyonu: 110 milyon euroluk yatırım hedefi Arçelik, İtalya'da 110 milyon avroluk yatırım yapmayı planladığını ve bu süreçte etkilenebilecek 2 bin çalışan için görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.
Koç Holding'in önemli kuruluşlarından Ford Otosan'da gelirler düştü Ford Otosan'ın yılın ilk 9 ayında satış gelirleri yüzde 2 oranında azalarak 404,7 milyar TL olarak gerçekleşti. Şirket tarafından yapılan açıklamada yaşanan durumun pazarda gözlemlenen düşük fiyatlama ortamından kaynaklandığına dikkat çekildi.
Türkiye'nin en büyük tesisini Fransızlar satın aldı! Koç Holding 18 yıl önce elden çıkarmıştı Koç holding tarafından 2006 yılında Kuveyt ve Fransızlara satılan ünlü şirket yalıtım devini satın aldı. Fransız ve Kuveytler tarafından satın alınan firma alanında Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük tesisi olarak biliniyordu.
Rahmi Koç’tan kulağa küpe tavsiyeler Koç Holding’in Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, girişimcilere tavsiyelerde bulunarak kendi girişim maceralarını anlattı.
Dünyanın en iyi şirketler listesi açıklandı. Türkiye'da bakın kaç şirket var Dünyanın en iyi şirketleri listesi açıklandı. İlk binde Türkiye'den bakın kaç şirket var...
Rahmi Koç 'Kraliçe'nin yatını satın aldı. Tamamı ahşap Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, sessiz sinemanın en ünlü oyuncusu ABD'li Laura La Plante'in ilk sahibi olduğu 1930 yapımı ve tamamen ahşap olan yat Cielito'yu satın aldı.
Koç Holding çalışanı ofisten paylaşınca yorum yağdı Koç Holding çalışanı ofis günlüğünü paylaştı, paylaşılan görüntülere yorumlar peş peşe geldi.
Koç Holding parayı verdi. İmzalar atıldı Otokar ile büyük bir sponsorluk anlaşması imzalayan Gençlerbirliği gelen parayla ilk olarak Etebo'yu transfer etti.
Koç Holding anlaşması Abdürrahim Albayrak'ın başını yaktı Geçtiğimiz aylarda Koç Holding ile yüz milyonlarca lira değerinde anlaşma yapan Abdürrahim Albayrak'a Galatasaray yönetimini içerisinden muhalefet geldi.
Borsanın kazandıranları belli oldu Borsa İstanbul BIST 100 endesinde işlem gören hisselerden yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler belli oldu. Agrotech Teknoloji yüzde 20,99'luk artışla en çok kazandıran olarak kayıtlara geçti.
Rahmi Koç babası Vehbi Koç gibi yaptı Türkiye'nin en zenginlerinden Rahmi Koç çok çalışan iş insanlarını rahatlatacak sporları açıkladı.
Koç Holding'den dev yatırım. 7 hastaneyi birden satın aldı Türkiye'nin önde gelen şirketi Koç Holding, 7 hastaneyi birden satın aldığını duyurdu.
Koç Holding kaybetti. Fenerbahçe ve Galatasaray birleşti Yıllardır Koç Holding'in işlettiği Fenerbahçe Yat Limanı'nın Vahit Karaarslan'ın yönetimine geçmesiyle Fenerbahçe ve Galatasaray birleşmeye mecbur kaldı.
Rahmi Koç kaybetti. Fenerbahçe yıkıldı Koç Holding'in Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesini kaybetmesiyle Fenerbahçe taraftarlarında tedirginlik başladı.
Koç Holding'ten flaş Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı kararı Koç Holding Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl işletilmesi için yapılacak ihaleye teklif verecek
76 yaşındaki milyarderden Ali Koç'a ülkeyi terk et çağrısı İş adamı Nail Keçili yaptığı paylaşımla Ali Koç'a yurt dışına taşınma çağrısında bulundu.
Caroline Koç Eda Erdem ile Halas 71'de turladı Eda Erdem ve Caroline Koç Halas 71 teknesinde bir araya geldi.
Koç Holding'den flaş hamle. Milyarlar kasaya girecek Koç Fiat Kredi Finansman A.Ş. 5 milyar TL tutarında menkul kıymet ihraç etme kararı aldı.
Koç Holding dev imzayı attı Uzun zamandır beklenen Gençlerbirliği Koç Holding sponsorluk anlaşması imzalandı.
Can Kıraç kimdir? Koç Holding'in kurucularından iş insanı İnan Kıraç'ın ağabeyi olan Can Kıraç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardından "Can Kıraç kimdir, kaç yaşında öldü?" gibi sorular gündeme geldi. İşte tüm merak edilenler…
Son dakika... Koç Holding'in efsanesi Can Kıraç hayatını kaybetti Son dakika haberi… Koç Holding'in kuruluşunda ve büyümesinde önemli rol alan, iş insanı İnan Kıraç'ın ağabeyi Can Kıraç, 97 yaşında yaşamını yitirdi.
Kolay kolay konuşmayan Koç Grubu'nun ağır ismi Ömer Koç konuştu Koç ailesinin medyada fazla yer almayan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömer Koç, özel bir lisenin mezuniyet töreninde gençlere seslendi. Bir cümlesi var ki duvara asılması gerekiyordu.
Koç Holding'den rekor kıracak anlaşma Gençlerbirliği'ne sponsor olacak olan Koç Holding rekor kırmaya hazırlanıyor.
Borsada kazandıran ve kaybettirenler belli oldu Borsa İstanbul'da bu hafta en çok kazandıran üç hisse belli oldu. Mavi Giyim ilk sırada yer alırken, en çok kaybettiren ise Alfa Solar Enerji oldu.
Koç Holding’ten flaş karar! Resmen duyuruldu Koş Holding sosyal medya üzerinden şirketle ilgili çok sayıda yalan, yanlış açıklama ve yorumların yapıldığını belirterek hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.
Abdürrahim Albayrak Ali Koç ile anlaştı. Milyarlar ödedi Abdürrahim Albayrak Ali Koç'un Yönetim Kurulu Başkanvekili olduğu Koç Holding ile dev bir anlaşma yaptı.
Ali Koç Fransız deviyle anlaştı. 52 milyon dolar ödeyecek Transfer harekatı nedeniyle sık sık yurt dışına çıkan Ali Koç, Koç Holding üzerinden uçak satın alıyor.
Koç Holding'ten flaş Yapı Kredi açıklaması. Araplara satılacağı duyurulmuştu Koç Holding, Yapı Kredi’nin First Abu Dhabi Bank’a satışına yönelik görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.
Türkiye'nin 2 ünlü kargo şirketi birleşti. Koç Holding'den dev hamle Rekabet Kurulu, Türkiye'deki iki kargo şirketinin birleşmesine resmen onay verdi. Koç Holding, attığı yeni adımla kargo dünyasını sarsacak.
Devrim Akyıl: Eğer gerçek değilse Türk borsa tarihinin en büyük manipülasyonudur Devrim Akyıl, Yapı Kredi Bankası’nın 8,5 milyar dolara Arap sermayesine satılacağına dair çıkan haberleri değerlendirdi.
Koç Holding beklenen açıklamayı yaptı. Gözler Ali Koç'a çevrildi Koç Holding'in 2024'ün ilk çeyreğine dair beklenen finansal raporların açıklanması sonrası Fenerbahçe taraftarı bekleyişe geçti.
Koç Holding ilk çeyrek bilançosunu açıkladı Koç Holding 2024’ün birinci çeyreğinde 1,3 milyar lira net dönem kârı elde etti. Şirketin brüt kârı 74,6 milyar lira oldu ve 2023’ün aynı dönemine oranla yüzde 19 düşüşü gösterdi. Satışlar ise 2023’ün aynı dönemine oranla yüzde 4 artarak 311,75 milyar liraya çıktı.
Fatih Altaylı Koç ailesindeki büyük çatlağı açıkladı Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ailesi arasında yaşanan fikir ayrılığı hakkında konuştu.
Koç Holding yeni Yapı Kredi açıklaması yaptı. KAP'ta yayınladı Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası AŞ'de sahip olduğu payların satışı konusunda kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmadığını açıkladı.
Satılacağı haberi gelen Yapı Kredi'nin hisselerinde son durum. Borsa kaynıyor Yapı Kredi’nin Birleşik Arap Emirlikleri’nden First Abu Dhabi Bank’a 8 milyar dolara satacağına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddia sonrasında borsada işlem gören Yapı Kredi hisseleri tavan yaptı.
Koç Holding'ten Yapı Kredi açıklaması. Araplara satılacağı duyurulmuştu Koç Holding Yapı Kredi'nin yüzde 61,2'sini 8 milyar dolara satma iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada "Holding şirketi olarak portföyümüz ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik olarak, ilgili taraflarla görüşmeler yapılabilmektedir" ifadesini kullandı.
İpek Kıraç en sonunda konuştu. İnan Kıraç bu açıklamaları sonuna kadar okuyacak Evlatlıktan ret davası açılan İpek Kıraç'tan çok konuşulacak açıklamalar.